Ziya Selçuk Istifa Etsin : Sosyal medyayı karıştıran iddia: Milli Eğitim Bakanı Ziya ... / Ziya selçuk, instagram adresindne milli eğitim bakanı yazısı kaldırınca sosyal medyada ziya selçuk istifa etti!

Ziya Selçuk Istifa Etsin : Sosyal medyayı karıştıran iddia: Milli Eğitim Bakanı Ziya ... / Ziya selçuk, instagram adresindne milli eğitim bakanı yazısı kaldırınca sosyal medyada ziya selçuk istifa etti!. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği iddiası sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Ancak kulislerden edinilen bilgilere göre parti içinde ciddi bir krizin yaşandığı, pandemi sürecindeki hamlelerden dolayı selçuk ve koca'nın birbiri ile anlaşamadığı öğrenildi. Keşke istifa etsede kurtulsak kwndksnf etmedi glb. Meb ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da kabul edilerek, kesinleştiği bilgisi geldi. iddialarının ardından sosyal medya 'gündem değiştirme' iddialarıyla karışmıştı. Peki bakan selçuk istifa etti mi?

Cumhuriyet gazetesi yazarı barış pehlivan 6 temmuz 2021'de bakan selçuk için istifasının cebinde olduğunu iddia etmişti. Buna kanıt olarak da selçuk'un sosyal medya hesabı instagram'dan cumhurbaşkanı erdoğan'ı ve fahrettin. İşte son gelişmeler… milli eğitim bakanı ziya selçuk'un dün akşam istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiği iddia edildi. Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı. Ziya selçuk istifa mi etti?

"Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İstifa Ediyor?" Yalanı ...
"Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İstifa Ediyor?" Yalanı ... from www.kamu7.com
Bu iddiayı ortaya atanlar uzun bir süre milli eğitim bakanı ziya selçuk'u göndermek için sosyal medya üzerinden operasyon yapan , milli eğitim bakanlığında sümbül ağa lakabıyla tanınan. İstifanın cumhurbaşkanı erdoğan tarafından kabul. Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar gece yarısı saat 01:00'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiğinin kesinleştiği bilgisinin kendisine ulaştığını belirtti. Bu konuda meb'den ziya selçuk ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Kulaktan kulağa, hemen her bakanlıktaki usulsüzlükler. Ancak buna rağmen gazeteci dükel'in yaklaşık 3 saat önce atmış olduğu tweet sosyal medya hesabında durmaya devam. Ziya selçuk neden istifa etti? Sosyal medyada meb ziya selçuk'un görevinden istifa edeceği iddiaları konusunda haber yapılırken bu konunun asılsız ve yalan bir karalama olduğu ortaya çıktı.

Ziya selçuk açıklamasında bir hafta içerisinde çok yoğun çalıştıklarını ve bu süreçte denetleme yapmadıklarını ve böylesine bir olayın kendisini tarafından da onay görmediğini ifade etti.

Sabah saatlerinde milli eğitim bakanı ziya selçuk'un instagram hesabında biyografisini kaldırdı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ı ve hesaplarını instagram'dan takip etmiyor olması 'istifa mı ediyor?' iddialarını gündeme getirdi. Keşke istifa etsede kurtulsak kwndksnf etmedi glb. Ziya selçuk i̇stifa mi etti? Pehlivan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle: İşte son gelişmeler… milli eğitim bakanı ziya selçuk'un dün akşam istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiği iddia edildi. Buna kanıt olarak da selçuk'un sosyal medya hesabı instagram'dan cumhurbaşkanı erdoğan'ı ve fahrettin. Gazeteci i̇smail dükel twitter hesabından milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti şeklinde bir paylaşım yaptı. Ziya selçuk, instagram adresindne milli eğitim bakanı yazısı kaldırınca sosyal medyada ziya selçuk istifa etti! Zi̇ya selçuk i̇sti̇fa mi etti̇ ziya selçuk, istifa kararını şu ana kadar resmen açıklamadı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğine dair. Ancak buna rağmen gazeteci dükel'in yaklaşık 3 saat önce atmış olduğu tweet sosyal medya hesabında durmaya devam. Cumhuriyet gazetesi yazarı barış pehlivan 6 temmuz 2021'de bakan selçuk için istifasının cebinde olduğunu iddia etmişti.

Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar gece yarısı saat 01:00'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiğinin kesinleştiği bilgisinin kendisine ulaştığını belirtti. Bir bakıyorsunuz, gece yarısı bir bakanı istifa ettirmiş oluyorlar. İstifanın cumhurbaşkanı erdoğan tarafından kabul. Ziya selçuk neden istifa etti? Ziya selçuk, instagram adresindne milli eğitim bakanı yazısı kaldırınca sosyal medyada ziya selçuk istifa etti!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk istifa mı ediyor?
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk istifa mı ediyor? from www.wanhaber.com
Pehlivan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle: Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un görevinden istifa ettiği ve istifasının cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edildiği ileri sürüldü. Meb ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da kabul edilerek, kesinleştiği bilgisi geldi. iddialarının ardından sosyal medya 'gündem değiştirme' iddialarıyla karışmıştı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa mı etti? Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğine dair. Görevinin başında ve herhangi bir istifa da söz konusu değil. Cumhuriyet gazetesi yazarı barış pehlivan 6 temmuz 2021'de bakan selçuk için istifasının cebinde olduğunu iddia etmişti. Milli eğitim bakanlığı'nın resmi twitter adresinden yapılan paylaşımda bakanlığımız resmî iletişim kanalları tarafından paylaşılmayan içeriklere itibar etmeyiniz ifadeleri yer aldı.

Ziya selçuk açıklamasında bir hafta içerisinde çok yoğun çalıştıklarını ve bu süreçte denetleme yapmadıklarını ve böylesine bir olayın kendisini tarafından da onay görmediğini ifade etti.

Keşke istifa etsede kurtulsak kwndksnf etmedi glb. Bakan selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edildiğine ilişkin iddia ortalığı karıştırdı. Ziya selçuk istifa mi etti? Bu geceden itibaren sosyal medyada on binlerce kişi pandemi döneminin en tartışılan bakanlarından biri olan milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini yazdı. Resmi makamlardan istifa iddiasına ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, iddiaya yalanlama da gelmedi. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği yönünde çıkan haberlerin yayılmasının ardından bir açıklama yayınlayan bakanlık, söz konusu iddiaları yalanladı. Bir bakıyorsunuz, gece yarısı bir bakanı istifa ettirmiş oluyorlar. Pehlivan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle: Sözcü gazetesi'nden sultan uçar, gece saat 01.00 sularında milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini ve bu istifanın kabul edildiğini yazdı. Yorum eklemek için giriş yap. Bu konuda meb'den ziya selçuk ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Buna kanıt olarak da selçuk'un sosyal medya hesabı instagram'dan cumhurbaşkanı erdoğan'ı ve fahrettin. Zi̇ya selçuk i̇sti̇fa mi etti̇ ziya selçuk, istifa kararını şu ana kadar resmen açıklamadı.

Sözcü'nün istifa ettiği söylentilerini yaydığı bakan ziya selçuk, bugün ankara'nın kahramankazan ilçesi çimşit mahallesindeki mobil. Ziya selçuk'un istifasına karar vermişler. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un görevinden istifa ettiği ve istifasının cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edildiği ileri sürüldü. Fahrettin koca ve ziya selçuk sabah saatlerinden birbirlerini takipten çıkarttıktan sonra erdoğan ve meb'i takipten çıkartarak meb yazısı kaldırması öğrencileri istifa etti düşüncesine itmişti. Ayrıca fahrettin koca da takipten çıkarmış.

Sosyal medyayı karıştıran iddia: Milli Eğitim Bakanı Ziya ...
Sosyal medyayı karıştıran iddia: Milli Eğitim Bakanı Ziya ... from www.olaymedya.com
Yanlış yazdım istifa etti mi yazcaktim. Meb ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da kabul edilerek, kesinleştiği bilgisi geldi. iddialarının ardından sosyal medya 'gündem değiştirme' iddialarıyla karışmıştı. Bu haber türkiye'nin gündemine oturdu. Ziya selçuk neden istifa etti? Konuyu açmadan önce kendim de kontrol ettim, hesapları takip etmiyor. İsti̇fa i̇ddi̇asina henüz yalanlama gelmedi̇ bakan selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan. Kulaktan kulağa, hemen her bakanlıktaki usulsüzlükler. Ziya selçuk istifa mi etti?

Ziya selçuk açıklamasında bir hafta içerisinde çok yoğun çalıştıklarını ve bu süreçte denetleme yapmadıklarını ve böylesine bir olayın kendisini tarafından da onay görmediğini ifade etti.

Cumhuriyet gazetesi yazarı barış pehlivan 6 temmuz 2021'de bakan selçuk için istifasının cebinde olduğunu iddia etmişti. Ancak kulislerden edinilen bilgilere göre parti içinde ciddi bir krizin yaşandığı, pandemi sürecindeki hamlelerden dolayı selçuk ve koca'nın birbiri ile anlaşamadığı öğrenildi. Sosyal medyada dolaşan milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti iddialarına bakanlıktan yanıt geldi. Peki bakan selçuk istifa etti mi? Bu geceden itibaren sosyal medyada on binlerce kişi pandemi döneminin en tartışılan bakanlarından biri olan milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini yazdı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, instagram hesabında biyografisini silmiş ve erdoğan'ın ve meb'nın hesaplarını takipten çıkarmış. Sosyal medyada meb ziya selçuk'un görevinden istifa edeceği iddiaları konusunda haber yapılırken bu konunun asılsız ve yalan bir karalama olduğu ortaya çıktı. Bu iddiayı ortaya atanlar uzun bir süre milli eğitim bakanı ziya selçuk'u göndermek için sosyal medya üzerinden operasyon yapan , milli eğitim bakanlığında sümbül ağa lakabıyla tanınan. Bu haber türkiye'nin gündemine oturdu. Gazeteci i̇smail dükel twitter hesabından milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti şeklinde bir paylaşım yaptı. Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un, sağlık bakanı fahrettin koca ile tartıştığı ve ardından istifa kararı aldığı iddia edilmişti. Erol özvar @erolozvar yök başkanı olarak atandı.

Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un görevinden istifa ettiği ve istifasının cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edildiği ileri sürüldü ziya selçuk istifa. Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook